2019-08-16 05:13:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A kisebb sérelmeket is a lelkére veszi

Napi horoszkóp augusztus 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold szextilt vet a második sorsterületén álló Uránuszra, emiatt ma különleges ötletek jutnak eszébe, amivel pénzügyi erőforrásait gyarapíthatja. Kaphat egy új munkalehetőséget.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az első sorsterületén álló Uránuszt a Hold szextillel támogatja, emiatt különösen fontos most önnek, hogy önállónak, kompetensnek és szabadnak érezhesse magát. Olyan személyekkel találkozhat, akik pozitív érzéseket keltenek önben.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az Uránusz és a Merkúr fényszöge miatt ön ma új célokat tűz ki, és megpróbálja a kollégáit is rábeszélni ezekre. Ehhez azonban át kell vennie a vezető szerepet. Legyen bátor!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ön most nagyon ingerlékeny, és a kisebb sérelmeket is a lelkére veszi. Legyen óvatos az új projektek megkezdésével, mert ahhoz racionálisabb, objektívebb gondolkodásmódra lenne szüksége. Ma inkább csak kisebb javításokat végezzen a lakáson belül, ne kezdjen nagyobb átalakításokba.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön ma hajlamos követni az ösztöneit, mert a Mars az első sorsterületén szemben áll a Holddal. Ingerlékeny hangulatban van, problémái adódhatnak partnerével, őszintén fejezze ki érzéseit, és ha mindent feltártak, megbeszéltek, akkor harci szellemét a szenvedélyes ölelkezéssel fejezze ki.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold belépett az ön hetedik sorsterületére, most lehet, hogy kompromisszumot kell kötnie. Van néhány elintézetlen ügye partnerével, hallgassa meg kedvesét is! A harmónia fenntartására mindkettőjüknek szüksége van.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön most jó híreket kap családi ügyek kapcsán, váratlan látogatói is érkezhetnek, talán épp a szülei, ez most felborítja az ön előre megtervezett programját. Ön könnyedén alkalmazkodik az új helyzethez, mert olyan emberekkel töltheti a napot, akiket nagyon szeret.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az Uránusz az ön hetedik sorsterületén kvadrátot alkot a Merkúrral, lehetnek most jogi összetűzések, üzleti vagy magánjellegű társulásaiban. Ne most akarja ezeket a helyzeteket tisztázni, mert hajlamos az elhamarkodott döntésre.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Izgalmas nap elébe néz, talán már sok is a jóból… Próbálja meg kézben tartani a szálakat, igyekezzen rugalmas és nyugodt maradni, és egyszerre csak egy dologgal foglalkozni.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Mintha most minden óramű pontossággal zajlana ön körül. Nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érezheti magát. Megbízik tapasztalataiban, állhatatosan dolgozik céljaiért, hiszen most teszi le jövője alapjait.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a változás iránti vágya ösztönzi mindenben, ilyenkor szeszélyes cselekedeteket is hajlamos elkövetni. Keresi az önkifejezés szabadabb módját, új, feltehetően rövid életű barátságok szövődhetnek, melyek fejlődése szempontjából értékesnek bizonyulnak.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold belépett az ön első sorsterületére, ön ma könnyen befolyásolható, szélsőséges esetben ön is megtéveszthet valakit. Érzései zavarosak, nem áll a helyzet magaslatán… Fontos döntéseket később hozzon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: